ensemble | musici | HIPhips | keuzes | concerten | dank aan | contact | WINKEL

NL | EN
Goed Publiek,
velen van u hebben het nieuws al vernomen, maar voor wie het nog niet wist:
dit seizoen was het laatste seizoen De Swaen.
Zijn we gestopt omdat het financieel niet meer haalbaar is? Nee. Het is financieel nooit haalbaar geweest en tóch hebben we het op wonderlijke wijze 10 jaar lang, elk seizoen gehaald. Als we dóór zouden zijn gegaan hadeen we het op nieuwe wonderlijke wijzen weer gehaald.
Is het de fout van de regering? Nee. We kunnen ons niet herinneren dat we ooit iets met die regering te maken hebben gehad en daar hebben wij nu ook geen last van.

We gaan stoppen, omdat het mooi is geweest!
De Swaen heeft 10 jaar lang, maandelijks concerten gegeven en meer dan 100 verschilende programma’s uitgevoerd. Het was tijd voor verandering. Er zijn ongelooflijk veel goede en mooie dingen gebeurd, die door velen herinnerd zullen worden. Door te stoppen hebben we ruimte gemaakt, waarin nieuwe goede en mooie dingen kunnen gebeuren.

Hoe mooi het was kunt u lezen in het De Swaen Jubileumboek, met herinneringen aan 10 JAAR De Swaen en De Swaen-COUPONS, waarmee u 10 % korting krijgt op alle Swaen-relikwie‘n en -souvenirs, die staan aangeboden in het De Swaen Jubileumboek en in de De Swaen Webwinkel.

We hebben ongelooflijk veel particuliere donaties en giften ontvangen. Daarom konden we 10 jaar concerten geven.
Ongelooflijk veel dank aan alle donatuers en vrienden!

We kunnen de boeken bijna sluiten. Er zijn nog wat laastste gaten te dichten.
U kunt ons nog steeds steunen, door het De Swaen Jubileumboek te bestellen en gebruik te maken van de De Swaen-COUPONS, waarmee u blijvende en tastbare herinneringen aan De Swaen in huis haalt en De Swaen helpt om na 10 jaar zonder schulden te eindigen.

We zijn natuurlijk ook blij met elke andere donatie op
rekeningnummer 9393255
t.n.v. Stichting Barokensemble De Swaen, Amsterdam

U kunt ook met Paypal betalen. Acceptatieteken

Bij voorbaat veel dank voor uw steun!

Hartelijke groet,
De Swaen